Vinduespudser Vestsjælland

KIMA Vinduespolering

Vinduespudser på Vestsjælland

KIMA tilbyder vinduespolering i Ultra Rent Vand. Vi giver en 1. klasses service og helt uden striber.

Vinduespusdning til erhverskunder

Hos KIMA Vinduespolering tilbyder vi vinduespolering og rengøring til erhvervskunder i hele Vestsjælland.

En flot facade, rene lokaler og rene ruder, bidrager til at potentielle kunder får et godt førstegangsindtryk af virksomheden – uanset branchen.

Nypolerede ruder og et rengjort lokale giver desuden et rart, behageligt og sundt arbejdsmiljø, der har stor betydning for medarbejdernes motivation og arbejdsindsats.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt og at arbejdet udføres uden at være til gene for medarbejdere og kunder.

Vores ansatte er veluddannede og har erfaring med at arbejde i mange slags bygninger, samt udføre vinduesrengøring af både glas og rammer.

Vi har kapacitet til at rengøre alt lige fra en mindre strøgbutik med få vinduer til større kontordomiciler med over 100 vinduer.

Vinduespusdning til privatkunder

Hos KIMA Vinduespolering tilbyder vi vinduespolering og rengøring til privatkunder i hele Vestsjælland

Skinnende vinduer, der stråler om kap med solen, er en luksus som flere og flere private i dag tillader sig. Vi har i KIMA Vinduespolering udbygget et koncept, der gør, at vi kan tilbyde individuelle løsninger til vask, afrensning og polering af vinduer til privatkunder i store dele af Vestsjælland.

Vi servicer privatkunder i et bredt geografisk område, der dækker Slagelse, Boeslunde, Dalmose, Eggeslevmagle, Flakkebjerg, Forlev, Frølunde, Havrebjerg, Kirke Stillinge, Kongsmark Strand, Korsør, Rosted, Slots Bjergby, Skælskør, Stillinge Strand, Svenstrup, Sønderup, Sørbymagle og Vemmelev..

Vi løser alle former for vinduespoleringsopgaver til privatkunder i både lejligheder, parcelhuse og villaer. Fx rengøring af ruder, rammer og glas i deres bolig.

Sådan gør vi!

Fra medbragt vand føres det ultra rene vand via slange til børste, hvor dine vinduespartier efterfølgende bliver vasket. Efter endt behandling efterlades emnerne våde med vanddråber. Når det hele tørre fremstår  vinduerne blanke.

Mere værdi for pengende!

Vinduespolering i Ultra Rent Vand holder glansen længere. Dine ruder er længere rene, da gammel sæbe og anden belægning, der kan tiltrække snavs, ganske enkelt bliver vasket bort. Resultatet er skinnende rent helt ind til glasset.